Verkeer van en naar school

Rondom het gebouw van de Bongerd zijn meerdere toegangswegen. Gedurende de brengtijden en de haaltijden is er druk verkeer. Daarom vragen wij aan alle ouders en kinderen vooral goed op te letten en je aan de verkeersregels te houden! Als je dicht bij school woont, word je verzocht lopend naar school te komen. Kom je van verder, kom dan zoveel mogelijk op de fiets en houd je aan de verkeersregels, breng jezelf en anderen niet in gevaar.
Op het schoolplein, de stoep en opritten naar het plein mag niet gefietst worden. Daar lopen en spelen kinderen en er lopen ouders met kleine kinderen.
Ouders die hun kinderen met de auto naar school brengen worden verzocht de auto netjes te parkeren, zodanig, dat de kinderen veilig kunnen uitstappen en oversteken. Probeer niet allemaal vlak bij het gebouw te parkeren, dat lukt niet, maar parkeer bijvoorbeeld in het Ieuwland of aan de rand van het plantsoen en ga vervolgens een stukje lopen naar school. Rijd rustig en let op overstekende kinderen en ouders, laat kinderen altijd aan de trottoirkant uitstappen!