Buitenschoolse opvang (bso)

De pedagogisch medewerkers begeleiden voor en na schooltijd kinderen die op dat moment niet thuis kunnen zijn. Samen met de kinderen stellen zij het programma op. Goed, veilig en vooral: ontzettend leuk.

Na schooltijd is het tijd voor ontspanning. In een huiselijke sfeer kunnen kinderen tussen 4 en 13 jaar allerlei leuke activiteiten doen, die worden georganiseerd op basis van hun eigen voorstellen, interesses en ontwikkeling: (buiten) spelen,  creatieve, muzikale, bewegings-, taal- en denkactiviteiten. In samenspraak en samenwerking met de kinderen zelf. 

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een kijkje komen nemen? Neem dan contact met ons op! Ons telefoonnummer is: 0571-291614 en ons e-mailadres kinderopvangdebongerd@archipelprimair.nl.

Soorten opvang

  • Voorschoolse opvang: maandag t/m vrijdag van 7.30 - 8.30 uur.
  • Naschoolse opvang: maandag t/m vrijdag van 14.00 - 18.00 uur. 
  • Opvang tijdens studiedagen. Ook incidenteel mogelijk, van 7.30 - 18.00 uur
  • Opvang tijdens vakanties: van 7.30 - 18.00 uur

Inschrijven

U kunt uw kind(eren) aanmelden voor de bso door hier te klikken. U komt dan bij ons digitale aanmeldformulier.
 

Ouderlogin KOVnet

Kinderopvang de Bongerd werkt met een online systeem voor ouders. Bij aanvraag van de opvang ontvangt de ouder via de mail een login link waarmee ingelogd kan worden op KOVnet. U kunt uw eigen wachtwoord aanmaken zodat uw privacy gewaarborgd blijft. 

In het systeem vindt u al uw gegevens en die van uw kind terug. Elke maand vindt u er de factuur en aan het eind van het jaar vindt u daar de jaaropgave.
Mocht u kind een keer niet komen, willen ruilen of juist een keer extra willen komen, dan vult u dat heel makkelijk in. U krijgt vervolgens via de mail bericht of de aanvraag goed- of afgekeurd is.

Om in te loggen via KOVnet klikt u hier..

 
Downloads  

LRK nummer Buitenschoolse opvang: 1035 507 19