Kinderdagverblijf

Dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar; maandag t/m vrijdag Van 7.30-18.00 uur.

In onze professionele opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar krijgen kinderen in kleine groepen van maximaal 12 kinderen alle aandacht die ze verdienen. Hun eigen kennen en kunnen staat centraal: vanuit daar passen enthousiaste medewerkers hun aanbod aan en zorgen zij voor leuke educatieve activiteiten.  

Samen met ouders bespreken we het aanbod voor de jongste kinderen, op alle aspecten. Voor de allerkleinsten houden we ons aan het ritme van thuis, waardoor zij houvast hebben in een herkenbare structuur van de dag.

Kinderen voelen zich snel thuis in de groepsruimte, die is ingericht met een grondbox, grote ramen om naar buiten te kijken en fijne hoeken om op onderzoek uit te gaan. We spelen buiten, zorgen voor rust en voorspelbaarheid en we verzorgen eten en drinken op een verantwoorde manier.
 

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een kijkje komen nemen? Neem dan contact met ons op! Ons telefoonnummer is:    0571-291614  en ons e-mailadres kinderopvangdebongerd@archipelprimair.nl.

Inschrijven

U kunt uw kind aanmelden voor Kinderdagverblijf De Bongerd door hier te klikken. U komt dan bij ons digitale aanmeldformulier.

Ouderlogin KOVnet

Kinderopvang de Bongerd werkt met een online systeem voor ouders. Bij aanvraag van de opvang ontvangt de ouder via de mail een login link waarmee ingelogd kan worden via KOVnet. U kunt uw eigen wachtwoord aanmaken zodat uw privacy gewaarborgd blijft. 

In het systeem vindt u al uw gegevens en die van uw kind terug. Elke maand vindt u er de factuur en aan het eind van het jaar vindt u daar de jaaropgave.
Mocht u kind een keer niet komen, willen ruilen of juist een keer extra willen komen, dan vult u dat heel makkelijk in. U krijgt vervolgens via de mail bericht of de aanvraag goed- of afgekeurd is.

Om in te loggen via KOVnet klikt u hier.

Downloads

LRK nummer Dagopvang: 9359 395 19