Peutergroep (VE)

Peutergroep voor kinderen tussen 2 jaar en 3 maanden en 4 jaar. we zijn geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.00 tot 12.00  uur.

In de peutergroep kunnen kinderen tussen 2¼ en 4 jaar zich optimaal voorbereiden op de basisschool. De peutergroep is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 

Samen spelen, leren en ontwikkelen met leeftijdsgenootjes is van belang voor de sociaal-emotionele ontwikkeling, spraak- en taalontwikkeling, motoriek en cognitieve ontwikkeling van peuters.

De peuterspeelgroep werkt met Startblokken van Basisontwikkeling, een VVE-programma (voor- en vroegschoolse educatie).Tijdens het VVE peuterprogramma gaat een pedagogisch medewerker met een groepje peuters taal-, spel-, of knutselactiviteit doen. Tijdens het spelen zijn er diverse speelhoeken die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Hier ontmoeten kinderen elkaar en spelen met elkaar. Dit wordt vaak begeleid door de pedagogisch medewerker. Zo zijn wij in de speelhoeken niet alleen samen aan het spelen maar wordt ook de taal gestimuleerd. 

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een kijkje komen nemen? Neem dan contact met ons op! Ons telefoonnummer is: 0571-291614  en ons e-mailadres kinderopvangdebongerd@archipelprimair.nl
 
Kinderopvangtoeslag
Voor de financiering kunt u wellicht een beroep doen op de kinderopvangtoeslag.

Inschrijven

U kunt uw kind aanmelden voor Peutergroep De Bongerd door hier te klikken. U komt dan bij ons digitale aanmeldformulier.

Ouderlogin KOVnet

Kindcentrum de Bongerd werkt met een online systeem voor ouders. Bij aanvraag van de opvang ontvangt de ouder via de mail een login link waarmee ingelogd kan worden via KOVnet. U kunt uw eigen wachtwoord aanmaken zodat uw privacy gewaarborgd blijft. 

In het systeem vindt u al uw gegevens en die van uw kind terug. Elke maand vindt u er de factuur en aan het eind van het jaar vindt u daar de jaaropgave.
Mocht u kind een keer niet komen, willen ruilen of juist een keer extra willen komen, dan vult u dat heel makkelijk in. U krijgt vervolgens via de mail bericht of de aanvraag goed- of afgekeurd is.

Om in te loggen via KOVnet klikt u hier.

Downloads

LRK-nummer peutergroep: 9359 395 19